We gaan verder op een nieuwe locatie met een nieuwe naam

Zoals u waarschijnlijk al weet gaan we verhuizen naar de overkant van de straat. Met deze verhuizing gaan de fysiotherapiepraktijk en revalidatiegeneeskunde verder onder de naam ‘Mens en Beweging’.  Vanaf 20 augustus bent u welkom op de nieuwe locatie. ‘We zijn toe aan een nieuwe stap’, zegt eigenaar Alex de Pagter.

De voorbereidingen voor de verhuizing zijn in volle gang en over een paar weken is het zover. ‘We zijn erg blij dat we straks in ons nieuwe gebouw verder kunnen bouwen aan deze mooie praktijk’, vindt Alex. ‘Als (para)medische dienstverlener wil je een bepaalde uitstraling hebben, het gebouw doet hierin mee en daaraan voldoet deze nieuwe locatie. Het wordt prachtig! Maar daarnaast voorziet het ons in alle moderne behoeften die onze praktijk en de patiënten hebben, voor nu en in de toekomst.’

‘We zijn als praktijk de afgelopen jaren gegroeid, we hebben twee locaties en hebben een deskundig en uitgebreid team, waaronder gespecialiseerde fysiotherapeuten, een maatschappelijk werker, psycholoog en ergotherapeut. ‘Mens en Beweging’ richt zich op fysiotherapie en revalidatiegeneeskunde (Revazorg Goes).

Met de nieuwe naam ‘Mens en Beweging’ willen we de missie van ons bedrijf weergeven. De mens staat centraal. Zowel de mens als de praktijk moet in beweging zijn om optimaal in het leven te kunnen functioneren.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via: info@pmcdepijlers.nl of 0113-213 715