Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut, zonder doorverwijzing van uw huisarts

U kent het wel, een drukke agenda en geen tijd om naar de fysiotherapeut te gaan. In de tussentijd loopt u met de pijn door en heeft u met vragen of heeft u behoefte aan advies van een professional. Daarom hebben wij voor u elke werkdag een gratis en vrijblijvend inloopspreekuur, waar u eenmalig gratis pijnadvies kunt krijgen bij een fysiotherapeut voor de beste behandeling van uw pijnklachten.

Heeft u pijnklachten, en wilt u gratis pijnadvies zonder verwijzing van een arts?
Wij zoeken voor u uit hoe en of u verzekerd bent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan! Daarnaast heeft u geen verwijsbrief nodig van uw huisarts.Tijdens het gratis inloopspreekuur krijgt u direct pijnadvies van onze fysiotherapeuten zodat u weet waar uw pijn vandaan komt en hoe u deze het beste kan behandelen.

Aanmelden kan alleen via onderstaande formulier:

Gratis pijnadvies via het gratis inloopspreekuur, meld u hieronder aan:

Loop niet langer rond met uw pijn of vragen. Bij Mens en Beweging kunt u eenmalig gratis pijnadvies krijgen bij een fysiotherapeut. De fysiotherapeut zal direct naar uw pijnklachten kijken en advies geven voor de beste behandeling. Het inloopspreekuur vindt dagelijks plaats en is 100% gratis.

Wij bellen u direct na het aanmelden voor een gratis pijnadvies afspraak bij een van onze fysiotherapeuten zodat u vandaag langs kunt komen!