Mens & Beweging Fit in Goes

Door meer te bewegen zit u lekker in uw vel. Bovendien is het ook nog eens goed voor uw gezondheid. Fitness bij Mens & Beweging Fit is bedoeld voor iedereen die onder begeleiding van een van onze fit specialisten en leefstijlcoaches veilig en gericht wil trainen. U hoeft niet onder behandeling van een fysiotherapeut te staan, iedereen kan zich aanmelden bij Mens & Beweging Fit. Ook als u geen klachten heeft kunt u in onze vertrouwde omgeving terecht om uw doelen te bereiken. Wij helpen u graag!

Sporten onder begeleiding van fit professionals & leefstijlcoaches

Onze beweegprogramma’s helpen u preventief bij het onderhouden en bevorderen van uw gezondheid en fitheid. Tijdens een intakegesprek wordt er een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld door de fit specialist. Het trainingsschema wordt afgestemd op uw doelen, wensen en mogelijkheden. Of u nu gewicht wilt verliezen, sterker wilt worden of fitter.  U traint in in onze modern ingerichte oefenzaal met moderne apparatuur. U gaat aan de slag in een kleine groep van maximaal  8 personen, waarbij individuele benadering en expertise voorop staat. Onder begeleiding van een ervaren fit specialist wordt uw schema continu bijgesteld naarmate uw prestaties vorderen.

Mens & Beweging Fit trainingstijden

De trainingen vinden plaats tijdens vaste tijdsblokken. Onder begeleiding van een fit specialist begint u aan een gezamenlijke warming up en afsluitend een cooling down. Tussendoor volgt u uw persoonlijke trainingsprogramma. Op verschillende dagen wordt er training gegeven op onze locatie in Goes, Van Dusseldorpstraat 30.

Mens & Beweging Goes

Wilt u een fitness schema op maat en begeleid worden door een van onze ervaren leefstijlcoaches of fit specialisten? Meldt u zich dan aan voor een kennismaking bij Mens & Beweging. We bieden op maat gemaakte trainingen in groepsverband aan, zodat u zichzelf met behulp van onze ondersteuning maximaal fit en gezond kunt houden, tegen een voordelig tarief. Het trainen in groepsverband wordt als gezellig ervaren en is een stimulans om te blijven bewegen.

Wij bieden u:
  • Een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld door een fit specialist
  • Een intakegesprek op maat
  • Een modern ingerichte oefenzaal met moderne apparatuur
  • Begeleiding door een ervaren fysiotherapeut
  • Trainen in een kleine groep van 6 tot 8 personen

U bent van harte welkom om bij ons op een verantwoorde manier te komen trainen. Neem contact met ons op voor een afspraak, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.U bent van harte welkom om bij ons op een verantwoorde manier te komen trainen. Neem contact met ons op voor een afspraak, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Fit specialist Sophie

Sophie is een enthousiaste leefstijlcoach en fit specialist. Als leefstijlcoach is Sophie toegewijd aan het helpen van mensen bij het vinden van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Ze heeft een diepgaand begrip van de fysieke en mentale aspecten van gezondheid en welzijn en gebruikt deze kennis om haar klanten te helpen hun doelen te bereiken en hun levenskwaliteit te verbeteren. Sophie’s passie voor sport en beweging wordt weerspiegeld in haar liefde voor korfbal, een sport die teamwork, strategie en fysieke fitheid vereist. Sophie is vastberaden en toegewijd aan haar doelen, zowel op het gebied van haar werk als leefstijlcoach als in haar sportieve prestaties. In haar vrije tijd kun je haar vaak vinden op het korfbalveld, waar ze zich volledig inzet voor haar team en haar vaardigheden als speler verder ontwikkelt.

Fit specialist Lody

Ontmoet Lody, onze Fit Specialist bij Mens en Beweging. Met passie voor zijn werk, straalt Lody enthousiasme en energie uit als hij anderen helpt hun fitnessdoelen te bereiken. Maar zijn toewijding gaat verder dan alleen zijn professionele leven. Lody is een actieve sporter en heeft veel ervaring opgebouwd in personal training. Hij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om een gezonde levensstijl na te streven en gelooft dat beweging de sleutel is tot een evenwichtig en vervuld leven. Met zijn expertise en persoonlijke ervaring is Lody vastbesloten om anderen te inspireren en te begeleiden op hun reis naar een fitter en gezonder leven.

Wilt u ook pijnvrij bewegen? meld u aan voor een gratis kennismakingsgesprek

Wilt u een fitness schema op maat en begeleid worden door een van onze ervaren leefstijlcoaches of fit specialisten? Meldt u zich dan aan voor een kennismaking bij Mens & Beweging. We bieden op maat gemaakte trainingen in groepsverband aan, zodat u zichzelf met behulp van onze ondersteuning maximaal fit en gezond kunt houden, tegen een voordelig tarief. Het trainen in groepsverband wordt als gezellig ervaren en is een stimulans om te blijven bewegen.