Fysiotherapie Heinkenszand

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Heinkenszand? Dan helpt een van onze ervaren fysiotherapeuten van Mens en Beweging u graag. Onze fysio bevindt zich in Goes op slechts een kwartiertje rijden vanaf Heinkenszand. Via de A58 bereikt u onze praktijk erg gemakkelijk met de auto. Wij helpen u graag wanneer u een fysieke klacht of aandoening heeft.

U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen, of het nu gaat knieproblemen of om rugpijn, wij staan altijd voor u klaar. Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen? Ons gedreven team kan niet wachten om de uitdaging aan te gaan om uw klacht te verhelpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Soorten behandelingen

Bij Mens en Beweging bieden we een grote diversiteit aan behandelingen aan die zeer resultaatgericht zijn. De verschillende fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij Mens en Beweging zijn ieder gespecialiseerd in een andere behandeling, zodat er altijd iemand is die u goed kan helpen. Zo beschikken wij in onze praktijk onder andere over een kinderfysiotherapeut, manueeltherapeut, oedeemtherapeut, bekkenbodemtherapeut en personal trainers. Van Oedeemtherapie tot kaakfysiotherapie, wij bieden diverse behandelingen aan. Ook wanneer u moet revalideren als u bijvoorbeeld bent geopereerd, kunnen wij u ondersteunen met het doen van bepaalde oefeningen zodat u er weer snel bovenop komt. 

Mens en beweging helpt u graag

Het voordeel wanneer u kiest voor Mens in Beweging is dat wij een praktijk zijn waarbij diverse specialisten zich onder één dak bevinden. Daarnaast is onze fysiotherapie in de buurt van Heinkenszand, waar u binnen een kwartiertje bij ons op locatie bent. Wij kijken er iedere dag opnieuw naar uit om samen met u aan de slag te gaan met efficiënte en doeltreffende behandelingen zodat u snel van uw klachten of blessures af bent. Het gezond en actief maken van de mensen om ons heen is het gene wat wij het liefst doen. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen of heeft u een specifieke vraag over een behandeling? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 0113-213715 of mail naar info@mensenbeweging.nl.