Fysiotherapie Yerseke

Wanneer u last heeft van rugklachten, knieklachten of andere specifieke aandoeningen of klachten, kunt u het beste gebruik maken van fysiotherapie. Wanneer u samen met een fysio bepaalde behandelingen of oefeningen ondergaat zullen uw klachten op korte termijn verminderen of verholpen kunnen worden. Als u in de buurt van Yerseke woont is onze fysio praktijk in Goes een goed optie bij u in de buurt.

Onze praktijk bevindt zich namelijk op slechts 15 tot 20 minuten rijden vanaf Yerseke. Kom gerust eens bij ons langs om een afspraak te maken of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bij ons vindt u meerdere specialisten onder één dak zodat er altijd iemand is die u zo goed mogelijk kan helpen bij het verminderen van uw pijn en klachten. 

Een grote variatie aan behandelingen

Op onze vestiging in Goes zijn verschillende therapeuten actief die zich allemaal hebben gespecialiseerd in verschillende behandelingen. Ieder persoon heeft vaak te maken met diverse klachten. Zo kan de ene persoon bijvoorbeeld last hebben van nekpijn, terwijl een ander meer klachten heeft aan het onderbeen. Doordat dit per persoon erg kan verschillen zullen wij ook per persoon aan de hand van de situatie kijken welke fysiotherapeut het beste bij u past. De behandelingen die wij aanbieden variëren heel erg, zo is er voor iedereen een behandeling die het beste aansluit bij de klachten. Wij zijn in verschillende therapieën gespecialiseerd zoals Epte therapiebekkenfysiotherapie en oncologische fysiotherapie. Wij blijven ons intern ontwikkelen waardoor onze specialisten op niveau blijven en u altijd een goede behandeling kunnen geven. 

Waarom kiezen voor onze fysiotherapie Yerseke

Bij onze fysio in de buurt van Yerseke kunt u terecht wanneer u last heeft van bepaalde lichamelijke of fysieke klachten. Onze specialisten staan 5 dagen per week voor u klaar om samen met u de strijd met uw klachten aan te gaan. Wij zullen speciale oefeningen met u doen, massagetechnieken toepassen of behandelingen bij u uitvoeren. Zeker wanneer u klachten ervaart aan uw gewrichten of spieren kan fysiotherapie de uitkomst bieden. Onze praktijk is erg makkelijk aan te rijden van zowel Yerseke, Kapelle als Heinkenszand. Wij bevinden ons in het Medisch Centrum in Goes en op locatie van de sportschool Fitland. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of breng een bezoek bij ons aan de balie om een afspraak te maken. Wij helpen u graag!