Senne de Schryver

BIG nr.

Ik ben Senne. De betrokkenheid in het leerproces tijdens het geven van snowboardlessen bracht zoveel voldoening met zich mee dat ik besloot om fysiotherapeut te worden. Na een opleiding aan de Universiteit van Gent ruilde ik in 2018 België in voor Nederland. De daaropvolgende jaren kreeg ik de mogelijkheid om mezelf verder te ontplooien binnen mijn interesseveld van manuele- en sportgerelateerde klachten. Na een avontuur in Zwitserland kozen we met ons gezin begin 2023 voor de zoute Zeeuwse lucht als thuishaven. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met mijn gezin en ik vind het fijn om mezelf regelmatig uit te dagen op sportief en avontuurlijk vlak. Als therapeut is mijn aandacht voornamelijk gericht op het samen zoeken naar de beste wijze om je klachten te verhelpen en je doelen te verwezenlijken.