Leefstijl Coaching bij Mens & Beweging Fit

Door meer te bewegen zit u lekker in uw vel. Bovendien is het ook nog eens goed voor uw gezondheid. Fitness bij Mens & Beweging Fit is bedoeld voor iedereen die onder begeleiding van een van onze fit specialisten en leefstijlcoaches veilig en gericht wil trainen. U hoeft niet onder behandeling van een fysiotherapeut te staan, iedereen kan zich aanmelden bij Mens & Beweging Fit. Ook als u geen klachten heeft kunt u in onze vertrouwde omgeving terecht om uw doelen te bereiken. Wij helpen u graag!

Sporten onder begeleiding van fit professionals & leefstijlcoaches

Onze beweegprogramma’s helpen u preventief bij het onderhouden en bevorderen van uw gezondheid en fitheid. Tijdens een intakegesprek wordt er een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld door de fit specialist. Het trainingsschema wordt afgestemd op uw doelen, wensen en mogelijkheden. Of u nu gewicht wilt verliezen, sterker wilt worden of fitter.  U traint in in onze modern ingerichte oefenzaal met moderne apparatuur. U gaat aan de slag in een kleine groep van maximaal  8 personen, waarbij individuele benadering en expertise voorop staat. Onder begeleiding van een ervaren fit specialist wordt uw schema continu bijgesteld naarmate uw prestaties vorderen.

Mens & Beweging Fit trainingstijden

De trainingen vinden plaats tijdens vaste tijdsblokken. Onder begeleiding van een fit specialist begint u aan een gezamenlijke warming up en afsluitend een cooling down. Tussendoor volgt u uw persoonlijke trainingsprogramma. Op verschillende dagen wordt er training gegeven op onze locatie in Goes, Van Dusseldorpstraat 30.

Mens & Beweging Goes

Wilt u een fitness schema op maat en begeleid worden door een van onze ervaren leefstijlcoaches of fit specialisten? Meldt u zich dan aan voor een kennismaking bij Mens & Beweging. We bieden op maat gemaakte trainingen in groepsverband aan, zodat u zichzelf met behulp van onze ondersteuning maximaal fit en gezond kunt houden, tegen een voordelig tarief. Het trainen in groepsverband wordt als gezellig ervaren en is een stimulans om te blijven bewegen.

Wij bieden u:
  • Een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld door een fit specialist
  • Een intakegesprek op maat
  • Een modern ingerichte oefenzaal met moderne apparatuur
  • Begeleiding door een ervaren fysiotherapeut
  • Trainen in een kleine groep van 6 tot 8 personen

U bent van harte welkom om bij ons op een verantwoorde manier te komen trainen. Neem contact met ons op voor een afspraak, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.U bent van harte welkom om bij ons op een verantwoorde manier te komen trainen. Neem contact met ons op voor een afspraak, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Fit specialist Wouter

Mijn naam is Wouter Verstraate en ik ben afgestudeerd als master bewegingswetenschapper aan de Universiteit van Gent. Tijdens deze opleiding heb ik veel mogen leren over het functioneren van het menselijk lichaam. Na mijn studie heb ik praktijkervaring opgedaan door te werken als personal trainer/coach. Mede door mijn achtergrond heb ik veel affiniteit met het trainen en begeleiden van mensen. Dit kan bestaan uit het werken richting een bepaalde sportprestatie of juist het helpen van mensen richting een gezondere leefstijl. Doordat ik zelf ook actief sport, kan ik me goed verplaatsen in de mensen die ik help. Wanneer we met elkaar gericht gaan trainen hoop ik uw gekozen doelstellingen samen te bereiken. Bent u klaar om te beginnen? Ik heb er zin in!

Fit specialist Ashley

Hoi, mijn naam is Ashley de Bie, 23 jaar en woonachtig in Kapelle. Ik heb de opleiding Sportkunde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond. Tijdens deze opleiding leer je verschillende aspecten rondom beweging, voeding en training. Na het afronden van deze studie ben ik begonnen als sportmedewerkster binnen een Kinderopvangorganisatie. Door de opgedane kennis van de afgelopen jaren kan ik mezelf goed verplaatsen in mensen die graag geholpen willen worden met het behalen van hun doelen. Zelf ben ik erg sportief aangelegd en ben ik 4/5 keer in de week te vinden op het voetbalveld. Mijn passie is mensen te begeleiden om de geplande doelstellingen te behalen en dat doe ik met veel plezier bij Mens & Beweging! Hopelijk zien we elkaar snel. Ik heb er enorm veel zin in je te ontmoeten!

Wilt u ook pijnvrij bewegen? meld u aan voor een gratis kennismakingsgesprek

Wilt u een fitness schema op maat en begeleid worden door een van onze ervaren leefstijlcoaches of fit specialisten? Meldt u zich dan aan voor een kennismaking bij Mens & Beweging. We bieden op maat gemaakte trainingen in groepsverband aan, zodat u zichzelf met behulp van onze ondersteuning maximaal fit en gezond kunt houden, tegen een voordelig tarief. Het trainen in groepsverband wordt als gezellig ervaren en is een stimulans om te blijven bewegen.