Knie artrose

 

Knie artrose is een veel voorkomende vorm van artrose. Het staat in de volksmond bekend als knieslijtage en wordt door specialisten ook wel gonartrose genoemd. 

De term ‘knieslijtage’ is eigenlijk niet juist omdat er geen sprake is van slijtage. Je zou wel kunnen zeggen dat er sprake is van schade aan en verlies van het gewrichtskraakbeen.

Bas-van-Winkel-Mens-en-Beweging

Onze specialist

Bas is een fysiotherapeut waarbij mensen zich snel thuis zullen voelen. Wederzijds vertrouwen vormt voor hem de basis om samen de klachten aan te kunnen pakken. Hij specialiseert zich in klachten waarbij onder andere stressfactoren een rol spelen.

Gratis pijnadvies via het gratis inloopspreekuur, meld u hieronder aan:

Loop niet langer rond met uw pijn of vragen. Bij Mens en Beweging kunt u eenmalig gratis pijnadvies krijgen bij een fysiotherapeut. De fysiotherapeut zal direct naar uw pijnklachten kijken en advies geven voor de beste behandeling. Het inloopspreekuur vindt dagelijks plaats en is 100% gratis.

Wij bellen u direct na het aanmelden voor een gratis pijnadvies afspraak bij een van onze fysiotherapeuten zodat u vandaag langs kunt komen!

GRATIS INLOOPSPREEKUUR: Zonder doorverwijzing van uw huisarts