Ineke Jasperse

BIG nr. 39034022704

In haar werk als fysiotherapeut vindt Ineke het belangrijk mensen iets te leren op het gebied van lichaamsbewustzijn en ontspanning. Het uitgangspunt daarbij is: zo makkelijk mogelijk, zonder moeite bewegen. Ze kijkt naar hoe iemand beweegt en ook naar wat iemand beweegt! 
In de loop der jaren heeft Ineke op zeer uiteenlopende vlakken van het vak bij- en nascholing gevolgd. Haar speciale interesse gaat uit naar stress gerelateerde klachten en alles wat te maken heeft met ademen. Het verbeteren van het lichaamsbewustzijn, ontspanning en het behandelen van mensen met o.a. COPD, astma en hyperventilatieklachten zijn bij Mens en Beweging haar specialisaties. 
Het afwisselende karakter van het werk vindt Ineke het leukst van fysiotherapie. Iedereen is verschillend en het is onze taak zo goed mogelijk aan te sluiten bij de individuele wensen en eigenschappen van elke patiënt. 
Naast fysiotherapeut is Ineke gediplomeerd koordirigent. Ze maakt graag muziek, zingt graag, houdt van hardlopen en in de zon zitten.

Ineke-Jasperse-Mens-en-Beweging