Gerben Meijers

BIG nr. 59923269204

Gerben vindt het in zijn werk belangrijk dat mensen zich op hun gemak kunnen voelen bij hem. Het zorgt voor een betere samenwerking tussen therapeut en client. Hij hecht er waarde aan om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vak, bijvoorbeeld om het gebied van nieuwe behandeltechnieken. Fysiotherapie is namelijk een vak dat continu onderhevig is aan veranderingen en nieuwe inzichten. 
Gerben is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie in bekkenbodem gerelateerde klachten. Deze vormen regelmatig de basis van bijvoorbeeld lage rugklachten en zijn dus belangrijk om mee te nemen in de behandeling. 
De veelzijdigheid van het vak spreekt Gerben erg aan, samenwerken met veel verschillende mensen met ieder hun eigen verhaal en doel maakt geen dag hetzelfde. Hij krijgt veel voldoening uit het proces om mensen meer inzicht en vertrouwen in hun eigen lichaam te geven. 
Buitenom de fysiotherapie gaat hij graag de natuur in, hardlopend of op tour met de racefiets. Daarnaast vindt hij het erg leuk om mooie reizen te maken en verdiept hij zich graag in muziek.

Gerben Meijers