Fysiotherapie Kapelle

Als u op zoek bent naar fysiotherapie in Kapelle overweeg dan om een afspraak te maken bij Mens en Beweging. Onze praktijk is gevestigd in Goes, op slechts 5,6 kilometer afstand. Binnen 10 minuten met de auto of 20 minuten met de fiets bent u bij ons op locatie. Wij helpen u graag door uw klacht op een effectieve manier te behandelen. U kunt voor zeer diverse behandelingen bij ons terecht. We werken met een zeer gedreven team van enthousiaste en ervaren fysiotherapeuten, ieder met  zijn of haar eigen specialismen.

Uw klacht of aandoening

Er zijn verschillende lichamelijke klachten of aandoeningen waarbij fysiotherapie u kan helpen. Denk hierbij aan nek- en hoofdpijn, rugpijn, schouderpijn, elleboogpijn, hand- en pols pijn, pijn in de heupen, bekken of het bovenbeen, maar ook knie-, voet-, enkel- en onderbeen pijn. Wat uw indicatie ook is, bij Mens en Beweging vinden we altijd een passende behandeling die u helpt de pijn te verlichten. 

Bij uw eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo’n goed mogelijk beeld van uw klachten. Door middel van vragen en een uitgebreid onderzoek, bijvoorbeeld met behulp van echografie, wordt de ernst van uw klacht zo goed mogelijk in kaart gebracht en de ontsteking gelokaliseerd. Vervolgens wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Ieder behandelplan is maatwerk, het aantal behandelingen is afhankelijk van uw klacht en de ernst daarvan. 

Effectieve behandelingen

U kunt onder andere bij ons terecht voor diverse behandelingen waaronder sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie en uiteraard reguliere fysiotherapie. Naast de reguliere behandelingen bieden we ook diverse nieuwe en innovatieve behandelmethodes aan waaronder Shockwave, Dry Needling,  EPTE en echografie. Dankzij ons breed scala aan therapieën en behandelingen kunnen we u zo goed mogelijk helpen uw klachten te verminderen en herstellen.

Over Mens & Beweging

Als u lichamelijke klachten ervaart zoals pijn aan uw gewrichten of spieren kan fysiotherapie uitkomst bieden. Fysiotherapie helpt u uw pijnklachten te verlichten, loop er daarom niet te lang mee door. Mens & Beweging is een fysiopraktijk in Goes, in de buurt van Kloetinge, Kapelle en Wolphaartsdijk, en richt zich op effectieve en resultaatgerichte behandelingen. U vindt ons in het Medisch Centrum in Goes of op locatie van de sportschool Fitland. Voor meer informatie over onze praktijk of onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, of bezoek de praktijk. Liever meteen een afspraak maken? Neem dan direct telefonisch contact met ons op en we plannen een afspraak in.