Bas van Winkel

BIG nr. 19922903704

Bas is een fysiotherapeut waarbij mensen zich snel thuis zullen voelen. Wederzijds vertrouwen vormt voor hem de basis om samen de klachten aan te kunnen pakken. Hij wil zich blijvend ontwikkelen, zo start hij per september 2020 met de wetenschappelijke master ‘psychosomatische fysiotherapie’. Het fysieke kan niet los gezien worden van het mentale, zo hebben niet alle klachten uitsluitend een lichamelijke oorzaak (denk bijvoorbeeld aan stress!). Bas specialiseert zich op deze klachten, zoals die bijvoorbeeld bij een burn-out of lage rugklachten een rol kunnen spelen. Het leren van herkennen van spanning en het daadwerkelijk kunnen ontspannen speelt hierbij een belangrijke rol. 
Bas geniet ervan om mensen te kunnen helpen, iets kunnen betekenen voor een ander vindt hij belangrijk, ook buitenom het werk haalt hij hier voldoening uit. 
Naast het werk als fysiotherapeut is Bas graag bezig met zijn sport voetbal, zowel op het veld als langs de lijn van zijn favoriete voetbalclub. Daarnaast is hij graag buiten in de natuur: met de handen in de aarde, foto’s maken, wandelen in het bos of hardlopen in de polders. Een goede film of serie is daarnaast ook altijd welkom!