Anouk de Hamer

BIG nr. 29928216204

Anouk is een gedreven fysiotherapeute met een voorliefde voor sport. Ze vindt het een leuke uitdaging om mensen in beweging te krijgen, passend bij die specifieke persoon. Ze haalt energie uit het begeleiden en motiveren hierbij, door mensen de voordelen van bewegen te laten ervaren. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en het naar hun zin hebben, zodat het niet alleen een ‘moetje’ wordt om naar de fysiotherapeut te gaan.
Anouk is gespecialiseerd in sport en leefstijlcoaching, zij is in 2020 als MSc revalidatiewetenschappen en fysiotherapie bij musculoskeletale aandoeningen en sport aan de Universiteit van Antwerpen afgestudeerd. Momenteel volgt zij de opleiding tot Leefstijlcoach. Hierbij kan zij goed haar eigen enthousiasme over sport en bewegen overbrengen op mensen. Ze maakt mensen bewust van de invloed van leefstijl op gezondheid, om vervolgens hier samen mee aan de slag te gaan.
Buitenom haar werk als fysiotherapeut houdt Anouk zich ook graag zelf bezig met sport, zo is zij fanatiek voetbalster bij haar club SV Nieuwdorp.