Thomas Brouwer

BIG nr. 9915775104

Thomas is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie in spieren en pezen. Hij kan hierbij te werk gaan met behulp van echografie om deze klachten optimaal in beeld te krijgen en vervolgens een passende behandeling met bijvoorbeeld shockwave of EPTE op te starten. Thomas is een gedreven therapeut, die er alles aan zal doen om tot een maximaal resultaat te komen, of dit nou bij hemzelf gebeurt of bij een collega. Naast zijn spier-pees expertise is hij aangesloten bij het ClaudicatioNet en MS Zorg Nederland, zo begeleidt hij mensen met etalagebenen en MS. 
Thomas haalt voldoening uit zijn werk wanneer hij een verschil kan maken in het dagelijks leven van mensen, hen weer te kunnen laten genieten van hetgeen zij het liefste doen, zonder daarbij klachten te ervaren. 
Naast zijn werk als fysiotherapeut heeft Thomas een breed scala aan hobby’s. Het liefst gaat hij op pad met zijn camera om de prachtige Zeeuwse kust vast te leggen. Daarnaast reist hij graag met zijn gezin, leest graag een goed boek, luistert hij veel muziek en beoefent hij voetbal als sport.