Ons Team

Mens en Beweging werkt met een enthousiast team van zeer gemotiveerde en goed geschoolde therapeuten.
We zijn klantgericht en stellen samen met u of jou een behandelplan op dat precies aansluit bij uw situatie.
Onze fysiotherapeuten volgen continue bijscholing. Op die manier is onze kennis op peil en blijven we op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Alex de Pagter

Fysiotherapeut, Manueel therapeut, kwaliteitsmanager en praktijkeigenaar

Alex staat voor daadkracht en is als praktijkhouder en manueel therapeut pragmatisch ingesteld. Hij zorgt voor de meest optimale behandeling van begin tot het einde. Kwaliteit leveren heeft hij hoog in het vaandel staan!

Marian Pop - Minderhoud

Secretaresse

Bij Marian kun je met al je vragen en problemen terecht. Dit geldt zowel voor ons als therapeuten als voor clienten! Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een grote steun binnen onze praktijk.

René Abeling

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut

Hoe druk het ook is hij is en blijft de rust zelve. Onze rots in de branding. Daarnaast een fijne collega waar je altijd van op aan kan. Naar de patiënt toe liefdevol en zorgzaam. Een vakbekwame (kinder)therapeut met passie op vele vlakken en kwaliteit hoogstaand.

Thomas Brouwer

Fysiotherapeut

Een jonge enthousiaste collega met veel passie voor zijn beroep. Thomas is bekwaam, sociaal en heeft een goed luisterend oor.

Ineke Jasperse

Fysiotherapeut

Ineke is een veelzijdige fysiotherapeute en werkt zeer patient gericht, waarbij het belang van zelf ervaren een goede bewustwording hoog in  het vaandel staan. Als patiënt word je als totaal persoon gezien.

Zij is geschoold in hyperventilatie, Ademhaling- en Ontspanningstherapie, COPD, Medische Oncologie, bekkenbodemfysiotherapie, Diabetes, Mobilizing Awareness en Flexchair Coaching.

Lonneke Kleemans - van der Graaf

Geregistreerd Bekkenfysiotherapeute

Lonneke onze bekkenfysiotherapeut, een gezellige, betrokken en betrouwbare collega waar je van op aan kunt. Daarbij een therapeut die rust, vertrouwen en bekwaamheid uitstraalt op het gebied van “de bekkenbodem”.

Inge Meerman

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut

Inge is een fysio-en oedeemtherapeut met hart voor de patiënt. Ze straalt rust uit en ze heeft altijd een luisterend oor. Ze heeft humor en is sportief. Ze is een actief lid van korfbalvereniging TOGO en binnen de vereniging actief voor de jeugd.

Jan Willem Florie

Fysiotherapeut

Jan Willem is een enthousiaste allround collega die vanwege zijn sportieve achtergrond graag mensen helpt om weer snel zo goed mogelijk te kunnen bewegen. Naast orthopedische problematiek is hij gespecialiseerd in de behandeling van mensen met COPD en astma.

Myrthe Hendrikse

Maatschappelijkwerker

Bas van Winkel

Fysiotherapeut

Bas is een fijne, rustige en vrolijke therapeut, gemakkelijk in de omgang voor patiënt en collega's.

Hij stelt zich open en is erg betrokken en bied een luisterend oor.

Gerben Meijers

Fysiotherapeut

Sharon Sondervan

Fysiotherapeut

Erwin Simpelaar

Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Sport fysiotherapeut i.o.

Charlotte Jansen van Rosendaal

Fysiotherapeut, Sport fysiotherapeut i.o.

Coen van der Wekken

Fysio- Manueel therapeut

Lisanne van Broekhoven

Ergotherapeut

Tamara Rutten

Psycholoog