Fysiosport

Door meer te bewegen zit u lekker in uw vel. Bovendien is het ook nog eens goed voor uw gezondheid. FysioSport is bedoeld voor iedereen die onder begeleiding van een van onze professionals veilig en gericht wil trainen. U hoeft niet onder behandeling van een fysiotherapeut te staan, iedereen kan zich aanmelden voor FysioSport. Ook als u geen klachten heeft kunt u in onze vertrouwde omgeving terecht om uw doelen te bereiken. Wij helpen u graag!

Sporten onder begeleiding van en fysiotherapeut

FysioSport is een preventief bewegingsprogramma, gericht op het onderhouden en bevorderen van uw gezondheid en fitheid. Tijdens een intakegesprek wordt er een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld door een gespecialiseerd (sport)fysiotherapeut. Het trainingsschema wordt afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. U traint in in onze modern ingerichte oefenzaal met moderne apparatuur. U gaat aan de slag in een kleine groep van maximaal 6 tot 8 personen, waarbij individuele benadering voorop staat. Onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut wordt uw schema continu bijgesteld naarmate uw prestaties vorderen.

FysioSport trainingstijden

De FysioSport trainingen vinden plaats op vaste tijden. Onder begeleiding van een fysiotherapeut begint u aan een gezamenlijke warming up en afsluitend een cooling down. Tussendoor volgt u uw persoonlijke trainingsprogramma. FysioSport wordt op verschillende dagen gegeven op onze locatie in Goes, Van Dusseldorpstraat 30.

Mens & Beweging Goes

Wilt u een fitness schema op maat en begeleid worden door een van onze ervaren fysiotherapeuten? Meldt u zich dan aan voor FysioSport bij Mens & Beweging. We bieden op maat gemaakte trainingen in groepsverband aan, zodat u zichzelf met behulp van onze ondersteuning maximaal fit en gezond kunt houden, tegen een voordelig tarief. Het trainen in groepsverband wordt als gezellig ervaren en is een stimulans om te blijven bewegen.
Wij bieden u:
  • Een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld door een (sport)fysiotherapeut
  • Een intakegesprek op maat
  • Een modern ingerichte oefenzaal met moderne apparatuur
  • Begeleiding door een ervaren fysiotherapeut
  • Trainen in een kleine groep van 6 tot 8 personen

U bent van harte welkom om bij ons op een verantwoorde manier te komen trainen. Neem contact met ons op voor een afspraak, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Wouter Verstraate

Onze specialist

Kwaliteit van leven verbeteren door beweging, dat is waar Wouter als Fitspecialist in gelooft. Sport verbindt, zorgt voor ontspanning en is een geweldige vorm van vermaak.

Interesse? Neem dan contact met ons op