Ashley de Bie

Mijn naam is Ashley de Bie, 23 jaar en woonachtig in Kapelle. Ik heb de opleiding Sportkunde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond. Tijdens deze opleiding leer je verschillende aspecten rondom beweging, voeding en training. Na het afronden van deze studie ben ik begonnen als sportmedewerkster binnen een Kinderopvangorganisatie. Door de opgedane kennis van de afgelopen jaren kan ik mezelf goed verplaatsen in mensen die graag geholpen willen worden met het behalen van hun doelen. Zelf ben ik erg sportief aangelegd en ben ik 4/5 keer in de week te vinden op het voetbalveld.
Vanaf maart ben ik werkzaam bij Mens & Beweging en ben ik klaar om mensen te begeleiden om de geplande doelstellingen te behalen! Hopelijk zien we elkaar snel, ik heb er enorm veel zin in!

Ashley de Bie